digital print

Digitaal printen daar zijn wij sterk in. Het liefst op onze HP Indigo voor de allermooiste kwaliteit. Met een enorme keuze aan papier in diverse diktes en gramsgewichten. Glanzend of mat, zwart/wit of kleur. Het maakt ons niet uit. Als we het maar voor u mogen doen. Snel en goed daar gaat het om.


binding & fulfilment

Standaard geniet of toch liever een cahiersteek. Binden doen we in alle soorten en mogelijkheden. Voorzien van een insert los of geplakt of toch liever apart nagezonden. Deel ons je ideeën en wij denken met je mee. Samen komen we tot het beste effect.


social media & e-marketing

Zonder kunnen we niet meer. Online willen wij zijn. Snel zien wat er gebeurt in de wereld. Zorg dat je gezien wordt in de cloud. Of het nu je nieuwe product is of je nieuws wilt delen, wij hebben de kennis en regelen het. Lekker makkelijk en volgens heldere afspraken.


foliedruk

Retro zou je het kunnen noemen. Terug van weggeweest. Geeft extra waarde aan je tactiele uitingen en maakt het verschil. Maak een afspraak met een van onze dirigenten en laat je inspireren met wat je te zien krijgt.


warehouse & logistics

Neemt uw voorraad ook zoveel ruimte in? Wij slaan het voor u op. In ons eigen warehouse. Op de juiste temperatuur en verzekerd. Toch snel wat nodig? Maak gebruik van onze webportal en uw producten worden snel geleverd. Bellen mag ook, vinden we eigenlijk veel leuker. Makkelijk en handig. 


print management

Of wij het nu zelf voor u maken of regelen dat is wat wij verstaan onder print management. Niet alles produceren wij zelf. Maar wij weten waar we het vandaan moeten halen. Door onze jarenlange kennis. De beste kwaliteit tegen de juiste prijs. Lekker makkelijk voor u. En alles in een hand!

design & studio

Een website of logo ontwerp, complete huisstijl of een magazine. Wij doen het graag. Van creatie tot presentatie met een team van 4 creatieven die elkaar uitdagen en inspireren. Iedere dag weer met veel plezier!


XXL printing

Tot hoeveel meter wilt u gaan? Vraag het ons en wij verzorgen het. In eigen huis of bij een van onze partners. Gewoon omdat we het weten!

sign & display

Een beurs of een presentatie? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden. Wij verzorgen het.
Van belettering tot t-shirt, van koffiemok tot fotopresentaties.


offset print

Dat doen we in eigen huis. Op onze Heidelbergers. Met gedreven goed opgeleide vakmensen. Dagelijks de meest uiteenlopende producten in opvallende ontwerpen. Dat maakt het vak zo mooi. 

contact

Practicum Print Management BV  |  Torenstraat 22a  |  3764 CM Soest  | 035 6012 100  |  | ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur

KvK nr. 62483447  |  BTW nr. NL85.48.35.878.B01  | Leveringsvoorwaarden | Privacybeleid